Kennismaking

→ Terug naar Vrijmetselaar worden

Bij onze loge kun je je nader oriënteren op de vrijmetselarij. Je kunt vooral ervaren wat het lidmaatschap van onze loge inhoudt.

Regelmatig houdt de loge een avond voor belangstellenden. Je krijgt een goed beeld van de eigenheid van de loge. Je kunt vragen stellen en kennis maken met leden. Noteer alvast de datum en tijd. Klik naar de agenda. De avond vindt plaats in het logehuis aan de Mr Van Hasseltlaan 29 te 7316 DJ Apeldoorn.

Wij houden ook bijeenkomsten voor mannen die lidmaatschap overwegen. Ervaar hoe bij ons een bijeenkomst gewoonlijk verloopt. Proef de sfeer. Leden vertellen je graag wat ons beweegt om lid te worden en te zijn. Wat inspireert ons?

We houden ook jaarlijks een bijeenkomstvoor een breed publiek over een actueel thema. Dit noemen we de “bouwsteenlezing” – een samenwerking met andere organisaties in Apeldoorn. De eerstvolgende staat in de agenda.

Misschien wil je jezelf een beeld vormen van het werkprogramma van een doorsnee halfjaar van ons logeleven. Klik hier voor een model-overzicht dat wij de “arbeidstafel” noemen.